søndag 6. mars 2016

Activities fair og NFDP 


Hei alle sammen! Torsdag var en fantastisk, innholdsrik og hektisk dag for oss på Malta. På dagtid deltok vi på våre faste sessions, som vil presenteres her i bloggen i løpet av GA. På kveldstid deltok Thea, Lavin, Katja og Åsmund på activities fair. I forkant av GA søkte delegasjonen vår om å delta på activities fair og dermed om å få vise frem noen av prosjektene i Nmf. På activities fair settes det opp mange stands der medisinstudenter presentere prosjektene som de jobber med hjemme. Thea informerte om prosjektet Klima=Helse, Åsmund om Helsehjelp for alle og Lavin og Katja om MedHum



Alle prosjektene hadde svært populære stands og fikk gode tilbakemeldinger. Du kan selv lese mer om Nmf sine prosjekter her: http://legeforeningen.no/Student/Norsk-medisinstudentforening/Prosjekt/ 

Etter nedriggingen av activities fair gikk vi fulle av ny inspirasjon tilbake til hotellet for å forberede oss til neste post på programmet. Det var klart for NFDP, som står for national food and drinks party, der de ulike landene viser frem sin kultur og tradisjoner, samt deler ut mat og drikke fra hjemlandet sitt. Vi fikk oppleve en herlig kulturell miks og hadde det storartet. Vi fikk smake alt fra brasilianske brigadeiros til astralsk vegemite og italiensk salami. Selv stilte vi med alt fra makrell i tomat til lefse, Smash og eplemost. Selvsagt var den obligatoriske brunosten med. Ikke nok med det lånte Miriam flagget til Irland! Kulturutvekslingen fortsatte videre ut i de lysere timer.



Vi vil fortsette å oppdatere dere om hva som skjer her på GA på Malta, så følg med i spenning, det kommer snart mer!


Alternativ tekst for interesserte:
I dag har vi hatt en travel dag på Malta. Vi har hatt noe morsomt som heter Activities Fair, som går ut på at prosjekter i de ulike medisinstudentforeningene kan få vise seg frem. Åsmund viste frem Helsehjelp for alle og var veldig flink, Thea feilinformerte folk om klimaflyktninger og fikk kjeft for det, Lavin hadde stand om MedHum og var heldig som fikk stå ved siden av Åsmund, han reddet heldigvis kvelden. Katja hadde på seg oransj kondomdrakt og var svett, det var mange som tok bilder av henne.



Etterpå hadde vi NFDP. NFDP står for national food and drink party og det er veldig spennende og hyggelig. Vi måtte vente lenge på bussen til lokalet, som viste seg å være et parkeringsanlegg, siden mange snek i køen. Det var ikke så morsomt, for det blåste ganske mye. På NFDP får vi oppleve kulturen til deltagerlandene og kan smake på maten deres. Noen har med kjeks og noen har med pølse. Vi hadde med kjempemye Smash, den ble spist opp, spesielt siden Thea spiste så mye. Klokka ble mye før vi kunne sove, så i dag har Thea vært trøtt. Det kan man se på henne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar